Dječji klub

large group of children happily pulled his hands up in  white wall
Smart kids program obogaćen je za Dječji klub za sve polaznike škole.
Cilj kluba je nadogradnja nastavnih sadržaja kroz zanimljive radionice (dramske, kreativne, likovne i sl.), izlete, posjete važnim institucijama u Zagrebu (British Council, Goethe institut i sl.), igrokazima, predstavama, izložbama.

Klub se odvija jednom tjedno na engleskom (Kids’ club), njemačkom (Kinderklub) i talijanskom jeziku (Club bimbi) te traje cijelu školsku godinu (20 školskih sati) čime je redovna nastava dodatno obogaćena sadržajima koji se ne stignu obraditi kroz redovni nastavni program. Program vode naši stručni profesori, s dugogodišnjim iskustvom, koristeći Smart metodu rada koja prati najsuvremenije trendove u podučavanju.

U sklopu kluba, za sve polaznike, organizira se natjecanje u znanju stranih jezika, na kojem će najbolji biti nagrađeni medaljom, certifikatom te poklon bonom za polaganje ispita Cambridge Young Learners Exam (engleski).

Tijekom školske godine možete pogledati izložbu dječjih radova, božićnu priredbu, Halloween, maškare i brojna druga prigodna događanja.

Na kraju školske godine klub izdaje časopis s aktivnostima škole, zanimljivostima i dječjim radovima.
A da ugodno druženje ne stane kad završi škola, aktivnosti se nastavljaju kroz SMART SUMMER SCHOOL u našim prostorima, ali i na moru.


Galeriju aktivnosti možete pogledati ovdje.