Jezična igraonica za predškolce

boy-1443458_960_720
 
 
Smart kids program ranog učenja jezika podijeljen je na 3 razine, odnosno pristupa:

  • PRESCHOOL (3 – 6 godina)
  • SCHOOL 1 (7 – 9)
  • SCHOOL 2 (10 – 13)

Prateći svjetske trendove u edukaciji, primjenu najnovijih tehnologija i najsuvremenijih metoda učenja, visokokvalificirani kadar, kojeg čine profesori, učitelji, odgajatelji i psiholozi, osmislio je provjerenu Smart metodu učenja jezika (za velike i male), koju uspješno primjenjuju još od 2006. godine.

Jezična igraonica za najmlađe osmišljena je kao učenje jezika kroz zabavu, a primarni je cilj, na što jednostavniji i spontaniji način, uvesti dijete u svijet stranog jezika.

Istraživanja pokazuju da rano učenje jezika omogućuje točniji izgovor stranog jezika, djeca ne pokazuju strah prema usvajanju stranoga jezika, imaju razvijenije mentalne sposobnosti, kreativnije razmišljaju i općenito lakše uče.

Naši su profesori mlade osobe s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, pouzdane, fleksibilne, kreativne, a prošli su posebnu edukaciju unutar škole te se redovito usavršavaju i prate svjetske trendove u podučavanju jezika.

Nastavni program i stupnjevi razrađeni su u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe. Djeca koja uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobivaju svjedodžbu odgovarajućeg stupnja.

Literaturu koju koristimo u nastavi izdaju provjerene svjetske izdavačke kuće (Oxford Univerity Press, Hueber, Alma edizioni itd.).

Smartov tim profesora i mentora upoznat će sve zainteresirane roditelje s jedinstvenom Smart metodom, planom i programom te literaturom koja se koristi u radu.

Program igraonice podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, zagonetke, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu, a odvija se dva puta tjedno u jutarnjim ili popodnevnim satima.
Djeca uče jezik na spontan, opušten način, u kreativnoj atmosferi, prema programu kojeg su osmislili stručni profesori i odgajatelji. Velika pozornost pridaje se potrebama djece za igrom i učenjem kroz različite aktivnosti primjerene sposobnostima i dobi djeteta.

Istraživanja pokazuju da mlađa djeca lakše oponašaju izvorni govor te tako brže i bolje usvajaju fonološke jezične razine i razvijaju pozitivne stavove o stranom jeziku i kulturi.

Program uključuje brojne didaktičke materijale za rano učenje jezika, multimedijalni pristup prilagođen dobi, sposobnostima, željama i potrebama svakog polaznika. Grupe su male i svakom se djetetu posvećuje velika pažnja, prati se njegov rad i napredak.


  • Stupnjevi: početni i napredni
  • Jezici: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski
  • Oblik nastave: u grupi
  • Intenzitet: 2X1 tjedno
  • Trajanje: 70 sati
  • Dječji klub

.