O nama

Smart kids, osnovan 2006. godine, osmišljen je s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece. Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori, koji su razvili, već provjerenu i uspješnu ‘Smart metodu’ učenja, koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako, kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

U sklopu spomenutog programa pripremili smo brojne aktivnosti za djecu svih uzrasta: jezičnu igraonicu i predškolske tečajeve za djecu od 3 do 6 godina, u jutarnjim i popodnevnim satima, đačke tečajeve za djecu od 6-13 godina, kreativnu radionicu u jutarnjim i popodnevnim satima, poduku školskog gradiva, pripreme za školu (logoped), seminare i radionice raznih tematika, te proslave rođendana i različitih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka, priredbi i sl.

Prostorije Smart kids-a su klimatizirane, moderno uređene, bogato opremljene, veselih boja i ugodne atmosfere. Pozivamo vas da nas dođete posjetiti i sami se uvjerite zašto smo toliko popularni! Na raspolaganju vam je 120 m2 prostora, parkiralište i dječji park.

Pogledajte kako se djeca zabavljaju u Smartu, koja smo im iznenađenja pripremili: Maškare, Noć vještica, Doček Djeda Božićnjaka, Božićnu priredbu polaznika jezične igraonice i naših školaraca.
Za sve mališane pripremamo još brojna iznenađenja, nemojte ih propustiti!
Svakim danom trudimo se biti sve bolji, zbog Vas i dječice, koja su nam najveća inspiracija.

Budući da je naš rad orijentiran prema djeci, trudimo se u svakoj prilici pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svake godine, oko Uskrsa i Božića, doniramo udruge, ustanove, pojedince, a najviše djecu. Od svakog rođendana i tečaja dio prihoda ide upravo za to. O našim humanitarnim i ostalim aktivnostima pročitajte ovdje.

Na kraju školske godine škola izdajemo časopis sa zadacima, zanimljivostima, radovima i aktivnostima polaznika kroz školsku godinu! Više.