Proslava rođendana

proslava rođendanaRođendani se organiziraju za djecu u dobi od 1 do 13 godina, vikendom, u terminu prema dogovoru, a mogu trajati dva ili tri sata. Organiziramo originalne, tematski osmišljene rođendane koje vode animatori čije bogato iskustvo garantira nezaboravni provod. U Smartu je svaki rođendan drugačiji, osmišljava se prema uzrastu i željama slavljenika kojem će to svakako biti dan za pamćenje!

Prostor igraonice veličine 120 kvadratnih metara prigodno se uređuje, a posebno nudimo, po želji, programe na stranom jeziku. Ukoliko se odlučite za proslavu u vašem aranžmanu možete unajmiti prostor i sami organizirati zabavu, mi ćemo vas rado savjetovati.

Organizirate li proslavu kod kuće, naš stručni tim animatora, pripremit će vašem djetetu zabavu iz snova, od ukrašavanja stana, do nabavke svih namirnica i pribora prema vašim uputama, te vrhunske animacije prema vašim željama i željama vašeg djeteta! Nemojte da djetetov rođendan bude nepotreban stres, učinite taj dan posebnim. Kako bismo vam olakšali izbor, za vas smo pripremili pakete, ovisno o uzrastu djeteta i uslugama koje su primjerene dobi, a ne propustite i našu bogatu ponudu dodatnih usluga.


SVAKI MJESEC NOVE AKCIJE!

Trajna akcija “Dovedi prijatelja!” Ukoliko tvoj prijatelj/ica dođe s pozivnicom i unutar 6 mjeseci odluči proslaviti rođendan kod nas, ostvaruje 10% popusta na iznos rođendanskog paketa.


DIO PRIHODA OD SVAKOG ROĐENDANA IDE U HUMANITARNE SVRHE! Više…


NAPOMENA! MOLIMO DA DJECA PONESU PAPUČICE TE DA DOĐU NAJRANIJE 5 MINUTA PRIJE POČETKA ROĐENDANA! HVALA! Ostale uvjete pročitajte ovdje.


Cijene rođendana su izražene za gotovinsko plaćanje.


VIDEO O ROĆKASIMA


NAJPOPULARNIJE IGRE:
– potraga za blagom
– glazbene stolice
– zaleđeni ples
– ples s balonima